Webbureau met 15 jaar ervaring

Services

WordPress

Sinds 2004 werkte ik met verschillende CMS systemen, maar sinds 2009 heeft WordPress mijn hart veroverd. Inmiddels zijn vele klanten blij met WordPress websites. Niet alleen met kant en klare websites, maar ook websites op maat en WordPress trainingen.

Snelle websites

Google indexeert goede en kwalitatieve websites. Jij hoeft alleen teksten, afbeeldingen en/of filmpjes aan te leveren en ik zorg ervoor dat ze goed geïndexeerd worden door Google. Jij kunt de bezoekersstatistieken volgen en analyseren.

Desktop, tablet en mobiel

Tegenwoordig bekijkt iedereen websites op verschillende apparaten, namelijk computers, laptops, tablets en mobiels. Daarom worden er altijd responsive websites gemaakt, de websites zijn dan schaalbaar ongeacht welk apparaat er gebruikt wordt.

Compleet en betaalbaar

Complete websites tegen betaalbare prijzen, niet te duur maar ook niet te goedkoop. De prijzen worden altijd van te voren besproken en vastgelegd in een offerte, dus verrassingen achteraf. Indien er toch onverwachtse kosten aankomen, dan wordt dat met jou overlegd.

Communicatie

Communicatie is een belangrijk onderdeel in elk project. We communiceren intensief van het begin tot het eind. Maar ik denk ook actief na over de communicatie met jouw doelgroepen.

Snelle laadtijden

Websites op maat laden extra snel zodat ze indexeerbaar zijn voor Google. Dit wordt voortdurend getest tijdens de ontwikkeling.

Functionaliteiten

Alle functionaliteiten zijn mogelijk, denk daarbij aan contactformulieren, nieuws, agenda, nieuwsbrieven, mobiele apps, etcetera.

Technologieën

Ewebbox werkt met moderne technologieën. Alles is mogelijk.

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

Meer info of samenwerken?

Contactgegevens

Binnen 1 uur een reactie.

E-mail: mail(at)ewebbox.nl

Telefoonnummer: 06 - 29 40 43 56

Klanten uit heel Nederland

Komt jouw plaats ook hierbij?