Portfolio

WordPress website voor Darmgezondheid

De darmen zijn dé energiefabriek van ons lichaam, maar zijn ook verantwoordelijk voor onze weerstand. Stichting Darmgezondheid zet zich in voor het belang van een goede darmgezondheid. Dit doen zij door continu wetenschappelijk nieuws te genereren, mensen voor te lichten en vragen te beantwoorden. Hun doel is om dit op een laagdrempelige manier te doen voor geïnteresseerden, maar ook op hoog wetenschappelijk niveau voor professionals. Zij zijn ook actief op Facebook en Twitter. De inhoud van de website wordt op geen manier beïnvloed door de farmaceutische industrie of patiëntenverenigingen.

Probleemstelling

De oude website van Darmgezondheid moest worden omgezet naar een nieuwe website, die onder WordPress moest draaien. De oude website had een aantal nadelen, je kon bijvoorbeeld niet goed zoeken in het archief, dus oude nieuwsberichten waren niet meer te vinden. De indeling van het thema was niet meer goed en moest worden aangepast. Het toenmalige CMS systeem was veel te ingewikkeld. Het logo moest vernieuwd worden.

Nieuwe responsive WordPress website

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Op de nieuwe website lees je alles over darmen, je gezondheid en hoe je de darmen optimaal kunt laten functioneren. De klant heeft gekozen voor een thema.

Testmodule

Testresultaten testmodule Darmgezondheid

Testresultaten testmodule Darmgezondheid

De website heeft een testmodule waarmee je kunt testen hoe het met jouw darmgezondheid is. Met persoonlijke eindscore en veel extra tips om je darmen gezond te houden.

Logo

Stichting Darmgezondheid logo

Stichting Darmgezondheid logo

Het logo van Darmgezondheid was verouderd en was toe aan een nieuwe huisstijl. Van Orsouw Design heeft een nieuw logo ontworpen.

Google Analytics

Met het implementeren van Google Analytics kan Stichting Darmgezondheid het aantal bezoekers bijhouden.

Google

Stichting Darmgezondheid leverde alle content aan en ik zorgde ervoor dat ze werden geoptimaliseerd voor Google.

Nieuwsbrieven

Met een nieuwsbrief module kunnen website bezoekers zich aanmelden of afmelden voor nieuwsbrieven.

Afgeschermd gedeelte

Voor professionals moest er een afgeschermd gedeelte komen. Professionals moeten dan inloggen om binnen dit afgeschermd gedeelte te komen om wetenschappelijke artikelen te lezen.

Services

– Responsive thema
– Testmodule
– Nieuwsbrieven
– Darmgezonde recepten
– Nieuws / nieuwsarchief
– Afgeschermd gedeelte

Webdesign Amsterdam

Stichting Darmgezondheid ligt in Amsterdam, maar ondanks de afstand werden er afspraken gemaakt en ook op afstand gecommuniceerd. Woon of werk jij ook in Amsterdam en zoek jij ook een webdesign bureau? Ook voor jou sta ik klaar.

Klant

Stichting Darmgezondheid te Amsterdam
Logo door Van Orsouw Design

Link

http://www.darmgezondheid.nl

Categorieën

Google Analytics, Nieuwsbrieven, Responsive websites, SEO, Webdesign Amsterdam, Webdesign Nederland, Websites, WordPress websites

Laatste projecten

Bekijk alle projecten