Portfolio

WordPress website op maat Katholiek Dovenpastoraat

Probleemstelling

De oude website van Katholiek Dovenpastoraat was sterk verouderd. De website functioneerde niet en er was heel veel moeite om de website te kunnen onderhouden. Ze gingen op zoek naar een betrouwbaar iemand die de website kon vernieuwen. Na een zoektocht kwamen ze bij mij terecht voor een kennismaking. Na een goed gesprek met Marcel Broesterhuizen, diaken en gebarentaal gebruiker bij Katholiek Dovenpastoraat, besloten wij om te gaan samenwerken aan een nieuwe responsive WordPress website op maat. De WordPress website moest snel en goed zijn voor Google, geschikt voor computers, laptops, tablets en smartphones, maar vooral visueel voor Doven en Slechthorenden.

Gebarentaal filmpjes video integratie

Screenshot gebarentaal filmpje Ilse Jobse

Screenshot gebarentaal filmpje Ilse Jobse

Naast teksten werden er filmpjes in gebarentaal opgenomen, die een toegevoegde meerwaarde hebben voor de visualisatie en toegankelijkheid van de website voor Doven en Slechthorenden. Dit betekende een video integratie binnen de WordPress website.

Agenda voor kerkdiensten

Met het invullen van enkele data in WordPress wordt het weergeven van kerkdiensten als agenda volledig geautomatiseerd. Er wordt alleen data van aankomende kerkdiensten weergegeven op de website.

Responsive WordPress website op maat

Responsive WordPress website Katholiek Dovenpastoraat

Responsive WordPress website Katholiek Dovenpastoraat

Het werd een responsive WordPress website op maat om te zorgen dat de website geheel voldeed aan de eisen en wensen van Katholiek Dovenpastoraat. Responsive wil zeggen dat de website te zien is op computers, laptops, tablets en smartphones. Tijdens de ontwikkeling van de website zorgde ik ervoor dat de website snel laadde ten gunste van Google indexering. Gebruikte technologie├źn zijn HTML5, CSS3, Bootstrap en jQuery. Om te zorgen dat Katholiek Dovenpastoraat zelfstandig de website kan onderhouden heb ik een WordPress training gegeven.

Services

UX webdesign

UX webdesign

– WordPress
– HTML5
– CSS3
– Bootstrap3
– UX webdesign
– Responsive
– Filmpjes in gebarentaal
– Agenda voor kerkdiensten
– Zoekmachineoptimalisatie SEO
– WordPress training
– Communicatie in gebarentaal

Wil jij ook een website voor doven en slechthorenden?

Gebaar internet of web

Gebaar internet of web

Zoek jij een webdesigner of webdeveloper voor een website voor doven en slechthorenden? Of ben jij doof, slechthorend of horend die in gebarentaal, oraal of via tekst wilt communiceren? Dan kun je bij mij terecht, want ik ben zelf doof / zwaar slechthorend, oraal opgevoed, spraakafziener en gebarentaal gebruiker. Ik begrijp het belang van websites voor doven en slechthorenden. Zie portfolio met websites voor doven en slechthorenden. Plan een afspraak met mij voor een kennismaking of om jouw eisen en wensen te bespreken. De koffie of thee staat klaar.

Webdesign Den Bosch

Katholiek Dovenpastoraat ligt in Den Bosch, maar ondanks de afstand werden er afspraken gemaakt en ook op afstand gecommuniceerd. Woon of werk jij ook in Den Bosch en zoek jij ook een webdesign bureau in Den Bosch? Ook voor jou sta ik klaar.

Afspraak plannen of contact opnemen
Geheel vrijblijvend

Klant

Katholiek Dovenpastoraat in Den Bosch i.s.m. Marcel Broesterhuizen, diaken en gebarentaal gebruiker

Link

https://www.doofenkatholiek.nl

Categorieën

Doven en slechthorenden, Google Analytics, Nieuwsbrieven, Responsive websites, SEO, Webdesign 's-Hertogenbosch, Webdesign Den Bosch, Webdesign Nederland, Websites, Websites op maat, WordPress websites

Laatste projecten

Bekijk alle projecten