Portfolio

WordPress website Levende Talen NGT

WordPress website vernieuwd

De overkoepelende vereniging van Levende Talen NGT had al een vernieuwde website en Levende Talen NGT wilde graag hierop aansluiten met dezelfde huisstijl. Levende Talen NGT is een beroepsvereniging voor docenten NGT, NmG en DC, daarom moest de website filmpjes in gebarentaal krijgen. VLLT NGT kwam met mij in contact en zo ontstond een fijne samenwerking met communicatie in gebarentaal.

Services

– WordPress website
– Gratis thema
– Responsive
– Filmpjes in gebarentaal
– WordPress training
– Communicatie in gebarentaal
– Forum
– Contactformulier

Wil jij ook een website voor doven en slechthorenden?

Gebaar internet of web

Gebaar internet of web

Zoek jij een webdesigner of webdeveloper voor een website voor doven en slechthorenden? Of ben jij doof, slechthorend of horend die in gebarentaal, oraal of via tekst wilt communiceren? Dan kun je bij mij terecht, want ik ben zelf doof / zwaar slechthorend, oraal opgevoed, spraakafziener en gebarentaal gebruiker. Ik begrijp het belang van websites voor doven en slechthorenden. Zie portfolio met websites voor doven en slechthorenden. Plan een afspraak met mij voor een kennismaking of om jouw eisen en wensen te bespreken. De koffie of thee staat klaar.

Webdesign Nederland

Levende Talen NGT kwam naar Arnhem om elkaar te meeten en te communiceren in gebarentaal. Woon of werk jij ergens in Nederland en zoek jij ook een webdesign bureau? Ook voor jou sta ik klaar, jij komt naar Arnhem of ik kom naar jou toe.

Afspraak plannen of contact opnemen
Geheel vrijblijvend

Klant

Levende Talen NGT i.s.m. Pieternel Bottema en Soraya Luijks, beiden docenten gebarentaal

Link naar website

http://www.levendetalenngt.nl

Categorieën

Doven en slechthorenden, Responsive websites, Webdesign Nederland, Websites, WordPress trainingen, WordPress websites

Laatste projecten

Bekijk alle projecten