Portfolio

WordPress website op maat voor Insula Dei

Wonen, zorg en diensten zijn de drie pijlers van woonzorgcentrum Insula Dei, op twee unieke locaties in Arnhem: een verborgen schat in de stad.

WordPress website op maat

Ewebbox bijgedragen aan de redesign van een vernieuwende website voor Insula Dei, een zorgcentrum in Arnhem. Ewebbox was verantwoordelijk voor het functioneel ontwerp, website op maat, responsive design, Content Management Systeem en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het aangeleverde grafisch ontwerp werd vertaald naar een werkende website op maat welke werd geleverd door Verheij Vanderheide. De website is responsive wat betekent dat het niet alleen te zien is met een computer, maar ook met een tablet of smartphone.
De teksten komen uit de creatieve pen van communicatiebureau de Sitter en Ewebbox heeft meegeholpen met de zoekoptimalisatie (SEO). Tevens is de website gekoppeld met Google Analytics om de statistieken van websitebezoekers te kunnen bijhouden.
De werkende website werd vervolgens in een Content Management Systeem gezet zodat Insula Dei de website zelf kan onderhouden.

Klant:

Insula Dei i.s.m. de Sitter communicatie en Verheij Vanderheide

Link:

http://www.insuladei.nl

Categorieën

Google Analytics, Responsive websites, SEO, Webdesign Arnhem, Webdesign Nederland, Websites, Websites op maat, WordPress trainingen, WordPress websites

Laatste projecten

Bekijk alle projecten